חיתכו דק כרוב אדום, כרוב לבן, גזר ובצל ירוק. תבלו בשמן זית, קצת חומץ בלסמי רוטב סויה. הוסיפו מלח ופלפל וערבבו היטב.
שימו את הסלט על צלחת גדולה ושטוחה. לצידו שימו כמות נדיבה של ממרח קטניות ואגוזים 06 (זה עם הטעם הג'יג'רי המיוחד). פרוסת לחם שיפון מלא תשלים את הארוחה המגוונת והטעימה. אני אוהבת לקשט את הממרח עם בצל ירוק או עירית קצוצה דק.
גרסה קצת יותר מושקעת, קצת יותר חורפית ומאד אלגנטית
הקפיצו בווק חם עם מעט שמן זית את הירקות החתוכים. אני אוהבת להוסיף פלפל חריף ירוק קטן קצוץ דק (ממש לא חובה). הוסיפו מעט רוטב סויה, חומץ בן יין אדום, מלח ופלפל וטיפה רוטב רימונים. ערבבו כדקה.
שימו את הירקות במרכז צלחת שטוחה וגדולה, עליהם שימו כמות נדיבה ממרח קטניות ואגוזים 06. קשטו בעלים הירוקים של הבצל או בעירית קצוצה.