צלחת של כריכים שונים ומגוונים. לכל כריך ממרח אחר, צבע אחר, טעם אחר. המתכון הסודי במיטבו.

לארוח שונה ואלגנטי

על צלחת הגשה גדולה, שימו פרוסות קטנות של לחם שיפון או לחם דגנים מלא.

הניחו על כל פרוסה עלה חסה טרי ורענן.

במרכז כל עלה, שימו כף גדושה של אחד ממרחי הקטניות והאגוזים. על כל עלה, ממרח שונה. 01 הלבן הלימוני, 02 החריף עם הצ'ילי והאגוזים,  04 האדום עם הסלק אגוזים וקטניות, 05 המזרחי עם העדשים והאגוזים , 08 ממרח החומוס עם ירקות השורש הנהדר.

שימו במרכז הצלחת פרוסות של שזיפים, גזר ופלפל אדום וצהוב. תבלו במעט שמן זית מלח פלפל וגבינה צפתית.

כל ביס שווה בריאות.