פסטה עם שמן זית, פטרוזיליה וממרח המתכון הסודי 01 הלימוני או 03 החמוץ חריף.

מנה חמה ומזינה מתאימה לכל שעה.

ערבבו פסטה מבושלת וחמה, מסוג כלשהו יבשה או טריה, עם שמן זית, פטרוזיליה קצוצה מעט מלח ופלפל.

שימו את הפסטה במרכז צלחת גדולה. שימו כמות נדיבה של ממרח אגוזים וקטניות 01 בטעם הלימוני או ממרח 04(הסלק עם קטניות והאגוזים) על הפסטה.  על מנת לקבל רוטב דליל יותר אפשר לערבב את הממרח עם קצת ממי הבישול של הפסטה. הוסיפו סלט חסה עם עגבניות שרי ופטריות ותקבלו ארוחה מלאה.

טעים, מיוחד ומאד מאד מזין.